Van machteloosheid naar meer
controle en energie

Slaapcoach voor volwassenen Sacha

Mijn naam is Sacha

Gedurende vele jaren ben ik zelf een slechte slaper geweest. Ik wist niet meer hoe het moest, goed slapen. Ik wás de slechte slaper, we waren bijna één geworden. Ik kan het machteloze gevoel nog goed terughalen. Je lijf en geest gaan met je aan de haal als je een langere periode slecht slaapt. De vermoeidheid bleef toenemen. Toen wist ik: dit moet anders.

Vrijheid en regie weer teruggekregen

Ik wilde niet meer gevangen zitten in ´mijn slaapprobleem´, ik wilde de regie terug over mijn leven en ik wilde de vrijheid weer ervaren die je voelt als je lekker in je vel zit, energie hebt en echt zin hebt in de dag. Ik heb boeken gekocht over slapen en ben een slaap(coach)opleiding gaan doen. Ik ben me gaan verdiepen in de oorzaak van (mijn) slechte slapen en hoe ik beter kon gaan slapen. En dat is gelukt!

Met mijn kennis, ervaringen en expertise wil ik jou heel graag helpen met het verbeteren van je slaap!

Mijn leven naast dit bedrijf

SAMEN AAN DE SLAG

Heb je slaapproblemen?

En wil je hier ook vanaf? Of vind je het fijn als er iemand meekijkt naar jouw persoonlijke situatie? Ik bied verschillende trajecten aan die jou kunnen helpen. Twijfel je nog en wil je eerst wat meer informatie? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.